ORA 20.00 – Agricultura la Raport. Fermierii, îngenunchiați în fața urșilor. Răspunsuri și soluții, chiar de la ministrul Mediului

O nouă ediție Agricultura la Raport, cel mai urmărit talk show agricol din România, vă aduce astăzi în atenție subiecte de maxim interes pentru fermieri și locuitorii zonelor rurale.

De la ora 20:00, Ovidiu Ghinea va discuta cu ministrul Mediului, Tanczos Barna și cu un reprezentant al fermierilor despre atacul animalelor sălbatice asupra fermelor și gospodăriilor. Problema urșilor bruni care atacă animale domestice este scăpată de sub control, iar fermierii au adresat o plângere către ministerul Mediului. Aflați răspunsul oficialilor în direct, la Agro TV.

A doua parte a emisiunii este rezervată discuțiilor cu directorul general APIA, Adrian Pintea, care va vorbi despre schemele de finanțare și banii pe care urmează să îi încaseze fermierii în anul agricol curent.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole