28 octombrie 2021 - 13:11

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Alianța pentru Agricultură si Cooperare față în față cu premierul României

Despăgubirile pentru seceta pedologică severă care a afectat producătorii agricoli în anul 2020 au întârziat să apară, în ciuda promisiunilor guvernanților și în ciuda nenumăratelor soluții pe care le-au propus asociațiile de fermieri, pentru ca acești bani să ajungă totuși la oameni.

În acest sens, reprezentanții Alianței pentru Agricultură si Cooperare au mers azi la Guvern pentru a se întâlni cu premierul României ca să discute despre această problemă gravă care i-a afectat și îi afectează în continuare pe fermierii mari și mici.

Așadar, dacă vreți să aflați care au fost concluziile întâlnirii și ce s-a discutat cu adevărat în spatele ușilor, urmăriți Agricultura la Raport începând cu ora 20.00 și rămâneți conectați și pe pagina oficială a emisiunii Agro TV – Agricultura la Raport, acolo unde vă așteptăm toate mesajele!

Puteți vedea sau revedea emisiunile AICI.

  1. Se poate tăia de la bugetul agriculturii din investiții pentru ca sa se dea calamități celor afectați pentru ca si asa nu se vor folosi toții bani la investiți

  2. Buna seara ma numesc Aschiopoaiei Dorel sunt din jud iasi dețin o fermă vegetală de 300 h O parere un sfat pentru Domnul ministru Oros este ca sar mai putea tăia de la investiții de la bugetul agriculturii Pentru ca nici antrun an acesti bani nu sau cheltuit an totalitate luati macar o parte de acolo pentru ca bani ai va lua alte ministere sigur ca an fiecare an Și acesti bani se vor întoarce anzecit an bugetul Tari noastre Nu vrem pomana vrem sa muncim an țara noastră Domnilor Miniștri Multumesc frumos

Comments are closed.