28 mai 2022 - 13:35

ORA 20:00 Agricultura la Raport – Editie SPECIALA de la Poiana Brasov

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Ediție specială de la Poiana Brașov.
 
Agro TV, singura televiziune cu profil agricol din România, vă așteaptă în această seară, începând cu ora 20.00, la o ediție speciala a emisiunii Agricultura la Raport.
 
Ovidiu Ghinea se află la Poiana Brașov, acolo unde are loc cea de-a IX-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk. În vreme de pandemie, evenimentul și-a deschis totuși porțile, dar respectând toate măsurile de siguranță și distanțare socială.
 
Emisiunea a devenit un reper pentru fermierii din țara noastră. Seară de seară, de luni până joi, Ovidiu Ghinea discută cu invitații săi problemele curente din agricultură iar ediția din această seară este una de colecție, pe care nu trebuie să o ratați.
 
În continuare așteptăm mesajele dumneavoastră pe pagina de socializare Agro TV – Agricultura la Raport. Este șansa pe care ați așteptat-o pentru a putea lua legătura ce decidenți și oameni importanți din agricultura românească!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.