Agricultura la Raport, ediție specială de Ziua Națională

Agro TV a pregătit un program adecvat pentru 1 Decembrie.  
img-20161130-wa0007
Toată România este în sărbătoare în această perioadă. Miercuri l-am cinstit pe Sfântul Andrei, ocrotitorul țării noastre, iar astăzi petrecem cu fasole și cârnați de Ziua Națională. Peste tot prin țară vor fi manifestări prilejuite de acest mare eveniment.
În mod absolut firesc, Agro TV a îmbrăcat straie de sărbătoare și le-a pregătit telespectatorilor săi un program adecvat zilei naționale. Joi seara, cu începere de la ora 20:00, în cadrul emisiunii Agricultura la Raport, cei din fața micilor ecrane vor putea afla care este secretul produselor tradiționale românești.
După mâncare și băutură urmează, așa cum le place românilor, muzică și dans. Ovidiu Ghinea a stat de vorbă cu Elena Merişoreanu și Adrian Antoni, două dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. Interviul cu cele două artiste va fi difuzat cu începere de la ora 21:00.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole