28 octombrie 2021 - 20:01

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Despre secetă și horticultură!

O nouă zi, o nouă ediție extraordinară a emisiunii preferate a fermierilor și nu numai, Agricultura la Raport. În această seară, realizatorul Ovidiu Ghinea vă propune două subiecte menite să mai risipească ceața de peste agricultura românească. Prima parte a emisiunii este rezervată discuțiilor despre sectorul horticol. Ce se mai întâmplă în această zonă, ce se mai aude de pe la minister și cum arată viitorul horticulturii? Sunt întrebări la care invitații din platou vor încerca să găsească răspunsuri.

Începând cu ora 21.00, se reia o discuție mai veche dar care însă va mai fi de actualitate pentru multă vreme. De ce? Efectele secetei de anul trecut se resimt și acum, multe plante sunt în întârziere cu evoluția iar mulți fermieri se gândesc să își întoarcă culturile. Rămâneți cu ochii pe postul nostru de televiziune dacă vreți să aflați realitatea chiar de la oamenii din teren.

Vă reamintim că puteți folosi pagina de socializare, Agro TV – Agricultura la Raport pentru a trimite toate mesajele dumneavoastră, dar și numărul de telefon 031.405.28.00 prin care puteți intra în direct și discuta chiar cu invitații din platou.

Puteți viziona sau revedea emisiunile difuzate aici