Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Află cum accesezi fonduri europene!

Agricultura la Raport revine în această seară cu o nouă ediție despre modalitățile prin care puteți accesa fonduri europene.

În studioul Agro TV, Ovidiu Ghinea are și astăzi invitați cei mai buni specialiști, consultanți pe fonduri europene, care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine ce aveți de făcut pentru a beneficia de măsurile de finanțare pentru agricultură și mediul rural.

Așadar, pentru detalii despre procesul de elaborare a proiectelor pentru obținerea de fonduri europene sau despre cum puteți soluționa anumite probleme pe care le întâmpinați în proiectele pe care le aveți deja în derulare, aveți din nou ocazia să interveniți, în direct, într-o dezbatere interactivă la Agricultura la Raport

Nu ezitați să vă pregătiți întrebările pentru invitații prezenți în emisiune. Începînd cu ora 20:00 vă invităm și pe pagina de Facebook, Agro TV – Agricultura la Raport, unde ne puteți trimite toate mesajele dumneavoastră.

Vă reamintim că puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole