6 decembrie 2021 - 16:00

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Criza din industria agroalimentară

O nouă ediție Agricultura la Raport vine și în această seară la Agro TV, cu noi informații și dezbateri pe tema industriei agroalimentare din România.

Cum sunt repartizate fondurile pentru această industrie, de ce oamenii muncesc foarte mult, dar din păcate își valorifică producția pe bani puțini, dar și de ce din ecuația producător- procesator- comerciant cel din urmă este cel mai câștigat, iar producătorul român este cel defavorizat, necapitalizat și vulnerabil, sunt câteva dintre punctele centrale ale discuțiilor dintre realizatorul emisiunii Agricultura la Raport și invitații săi din studioul Agro TV. 

Și pentru că viitoarea Politică Agricolă Comună ne va implica pe toți, vom reveni și în această ediție cu discuții și dezbateri privind noul Plan Național Strategic la care Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale încă lucrează în această perioadă.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.