29 septembrie 2021 - 04:19

ORA 20:00 Agricultura la Raport – Concluzii la sfârșit de 2020

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Concluzii la sfârșit de 2020!

Am intrat în săptămâna sfintelor sărbători de Crăciun și numai câteva zile ne mai despart de sfârșitul acestui an. Un an nu prea bun din mai multe puncte de vedere, un an așa cum nu a mai fost, după spusele fermierilor români. Seceta, pandemie, declinul industriilor și al prețurilor, pentru un timp toată planeta a rămas în așteptare.

Nu a fost un an deloc ușor, dar ține de noi să îl facem mai bun pe cel care ne bate deja la ușă. În această seară, Ovidiu Ghinea alături de invitați de seamă, ca de fiecare dată, trag linie și discută concluziile unui 2020 pe care mulți nu vor să și-l mai amintească. Ce este de făcut, ce așteptări există dar mai ales, acțiuni concrete, veți afla dacă după jurnalul Agro TV rămâneți în continuare cu ochii pe postul nostru de televiziune!

Ca să păstram legătura, știți că vă așteptăm mesajele și întrebările pe pagina de facebook a emisiunii, AGRO TV – Agricultura la Raport prin intermediul căreia vă puteți face auzită părerea live, chiar în timpul transmisiunii!