Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Clubul Fermierilor Români, în direct la AGROTV

Subiecte importante și astăzi la Agricultura la Raport. Cel mai urmărit talk show agricol din România vine în fața dumneavoastră cu noi dezbateri 

Alături de Oidiu Ghinea în studioul Agro TV vin reprezentanții Clubului Fermierilor Români, cu detalii despre proiectele pe care le-au lansat în acest an dar și despre ce pregătesc pentru anul viitor.

Tot în ediția de astăzi a emisiunii Agricultura la Raport veți putea urmări dezbateri legate de piața cerealelor și de asigurările agricole. Invitați în studioul Agro TV vor fi specialiști în aceste domenii, pregătiți să ne dea cele mai noi informații.

Ce de fiecare dată, la acest dialog puteți participa și dumneavoastră, folosind pagina de facebook a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Așteptăm acolo toate mesajele și întrebările dumneavoastră și vom ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole