Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Cine își plătește SCUMP locul pe RAFT!

Agricultura la Raport din nou alături de telespecatorii Agro TV!

Astăzi, așa cum v-ați obișnuit din emisiunile realizate de Ovidiu Ghinea, din nou aveți cele mai noi informații, analize și dezbateri pe subiectele cu impact direct asupra fermierilor și agriculturii românești

În prima parte a ediției din această seară, Agricultura la Raportaduce în atenție sectorul industriei de procesare a laptelui. Foarte mulți crescători de bovine din România și producătorii de lapte se plâng de accesul greu pe piață. Marile lanțuri de magazine preferă ofertele din afara țării, cu prețuri foarte mici, în detrimentul laptelui românesc.

Tot azi, în Agricultura la Raport cel mai urmărit talk show agricol din România, Ovidiu Ghinea și invitații săi vor discuta despre sectorul horticol.  Aflați, de la ora 21:00 ce trebuie să faceți pentru a avea pepiniere sănătoase, plante frumoase și bine îngrijite și cum le puteți oferi condiții optime plantelor, pentru ca acestea să poată trece mai ușor peste perioada rece.

Ce de fiecare dată, la acest dialog puteți participa și dumneavoastră, folosind pagina oficială de facebook a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Așteptăm acolo toate mesajele și întrebările dumneavoastră și vom ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole