Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Cei șapte ani ai agriculturii românești…care urmează!

O nouă ediție Agricultura la Raport  la Agro TV, cu noi informații și dezbateri pe tema mult așteptatului și discutatului Plan Național Strategic (PNS).

Ovidiu Ghinea și invitații săi din studioul Agro TV, în această seară: Marius Micu secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, împreună cu Alexandru Baciu și Florin Vasile Ciurdariu vor dezbate încă o dată în Agricultura la Raport acest subiect extrem de important.

Practic, Planul Național Strategic trebuie să fie gata până la sfârșitul acestui an, și teoretic el va aborda toate aspectele ce vor defini agricultura românească din următorii șapte ani.

Urmăriți așadar ediția din această seară a emisiunii Agricultura la Raport pentru că acest PNS este esențial pentru toți fermierii, iar noua Politică Agicolă Comună trebuie să ne privească pe toți.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială de Facebook a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole