14 August 2022 - 22:31

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Ce și cine mai face PNS-ul?

O nouă ediție din Agricultura la Raport începe astăzi, imediat după știrile Agro Tv, iar realizatorul Ovidiu Ghinea vă invită să fiți alături de el și de invitații săi în număr cât mai mare, așa cum o faceți de fiecare dată.

Primul subiect de pe agenda zilei va fi despre principalele evenimente dedicate agriculturii, și anume târgurile de profil din 2022. Timp de doi ani aceste evenimente au fost foarte puține, dar sprăm ca de la anul să ne vedem mai des pe diferitele câmpuri ale țării, să discutăm și să vedem tehnologie agricolă de ultimă oră și să avem, de asemenea parte de consultanță de specialitate din partcea celor care se cocupă de aceste evenimente.

De asemenea, se va discuta și despre sectorul vegetal al agriculturii românești, care așteaptă noul Plan Național Strategic, despre care oficialii spun că la începutul lunii decembrie se va afla în consultări publice pe site-ul Ministerului Național al Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Pînă atunci încercăm să-l creionăm aici în Agricultura la Raport Care sunt așteptările fermierilor români, urmează să aflați dacă rămâneți cu ochii pe postul nostru de televiziune.

Vă invităm să rămâneți conectați și pe pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport acolo unde vă așteptăm toate mesajele și întrebările.

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole