28 octombrie 2021 - 13:56

ORA 20:00 Agricultura la Raport – Ce legi și strategii vor fermierii români?

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Fermierii vor strategii și un cadru legislativ potrivit!

În această seară, imediat după jurnalul AGRO TV, Ovidiu Ghinea vă invită la o nouă ediție a emisiunii dumneavoastră preferate, Agricultura la Raport! Ca de fiecare dată subiectele sunt de maxim interes și dedicate vouă, celor care lucrați pământul.

Așadar, dezbaterea de azi va avea în centru strategiile, metodele și mai ales legile pe care fermierii le așteaptă pentru a le veni în ajutor. Ei spun că au nevoie de un cadrul legislativ care să le permită să muncească, să investească și într-un final, să se dezvolte.

Urmăriți o ediție la care sunteți invitați să participați în număr cât mai mare, ca de fiecare dată. Tocmai de aceea, pagina de facebook Agro TV – Agricultura la Raport vă stă la dispoziție. Prin intermediul acesteia puteți comunica cu invitații din platou în timp real iar mesajele dumneavoastră se vor auzi live, chiar în timpul transmisiunii.

  1. Buna seara ! Ma numesc Sava Dumitrel , lucrez 5000 ha , as adresa o întrebare invitaților dvs : când o sa avem și noi o lege a arendei corecta și pentru arendator , și pentru arendaș ? Eu lucrez in arenda de la o societate 300 ha împărțite pe toată suprafața pe care o lucrez . In fiecare an îmi face contract pe 8 luni și îmi mărește anual arenda . In Republica Moldova au o lege a arendei bine definita , noi nu putem avea ?

Comments are closed.