Ora 20.00 – Agricultura la Raport. „Animalele” care produc numai pagubă!

Subiecte importante și astăzi la Agricultura la Raport. Cel mai urmărit talk show agricol din România, vine astăzi în fața dumneavoastră cu debateri la zi pe marginea mai multor teme care țin de agricultura românească, dar și de componenta mediului.

Una dintre marile probleme ale fermierilor – animalele care produc pagube culturilor și terenurilor, dar și asupra proprietăților. Fie că vorbim de atacurile animalelor sălbatice sau despre animalele care iau cu asalt terenruile fermierilor și intră pur și simplu la pășunat, acestea produc pagube însemnate care de cele mai multe ori rămân tot în grija fermierior. Legea nu le rezolvă problemele!

Ce fac autoritățile pentru a rezolva aceste probleme, cum trebuie modificată legislația în domeniu, aflați în ediția de astăzi a emisiunii Agricultura la Raport

Tot aici, vor veni în studioul Agro TV reprezentanți ai Ministerului Mediului și ai ASFOR pentru dezbateri pe marginea mediului și a pădurilor din România. Pentru că așa cum știm țara noastră are un potențial foarte mare în acest domeniu, care din păcate este departe de a fi valorificat.

Ce de fiecare dată, la acest dialog puteți participa și dumneavoastră, pe pagina de facebook a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Așteptăm acolo toate mesajele și întrebările dumneavoastră și vom ține legătura în permanență!

- Publicitate -

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole