Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Ai nevoie de bani pentru ferma ta? Află cum poți accesa fondurile europene

Este marți, deci este o nouă ediție de Agricultura la Raport din care vă puteți informa despre toate modalitățile prin care puteți avea acces la fonduri europene.

Ovidiu Ghinea are din nou invitați specialiști consultanți pe fonduri europene, care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine ce trebuie să faceți pentru a beneficia de măsurile de finanțare pentru agricultură și mediul rural.

Dacă plănuiți în această perioadă să elaborați un proiect pentru obținerea de fonduri europene sau poate întâmpinați probleme în proiectele pe care le aveți deja în derulare, aveți acum ocazia să interveniți, în direct, într-o dezbatere interactivă la Agricultura la Raport

Nu ezitați să vă pregătiți întrebările pentru invitații prezenți în emisiune. Începînd cu 20:00 vă invităm și pe pagina de Facebook, Agro TV – Agricultura la Raport, unde ne puteți trimite toate mesajele dumneavoastră.

Puteți vedea sau revedea emisiuniule aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole