Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Află cum să accesezi fonduri europene!

Agricultura la Raport din nou alături de fermieri!

Pentru că știm că interesul pentru accesarea fondurilor europene este unul foarte crescut în rândul agricultorilor din România, suntem din nou alături de dumneavoastră și în această seară la Agricultura la Raport pentru a vă sprijini în demersurile pe care le aveți sau pe care doriți să le faceți în acest domeniu.

Primim ca în fiecare seară de marți, de la ora 20:00 mesajele și întrebările voastre, în direct, prin telefon, iar Ovidiu Ghinea și invitații săi din studioul AgroTV vor clarifica toate aspectele importante ale modului în care puteți avea acces la fondurile europene puse la dispoziție pentru agricultură și mediul rural

Ne propunem astfel, să înlesnim drumul acesta destul de anevoios dintre fermieri și autorități, prin consultanța pe care invitații emisiunii Agricultura la Raport o oferă celor interesați de acest domeniu.

Ne bucurăm în același timp, că mulți dintre cei care ne urmăresc emisiunea au putut de-a lungul timpului să dezvolte și cu ajutorul nostru o afacere prin fonduri europene, cu succes.

Așadar, nu ezitați să vă pregătiți întrebările pentru invitații prezenți în emisiune. De la ora 20:00 vă invităm pe pagina de Facebook, Agro TV – Agricultura la Raport, acolo unde ne puteți trimite toate aceste mesaje și unde ținem în permanență legătura cu dumneavoastră.

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole