20 aprilie 2021 - 16:39

Agricultorii, strigat de ajutor catre AGRO TV: ”Avem nevoie de APA!”

La televizor este frumos să vedem fermieri la recoltat, lanuri bogate, cu producții record, dar trebuie să privim și spre cealaltă parte de țară, în estul și sud-estul României, unde situația este dramatică în unele cazuri.

În comuna Scânteiești, județul Galați, starea reală a culturilor de primăvară este catastrofală, după ce culturile de toamnă au fost întoarse în totalitate. Fermierii sunt în imposibilitatea de a-și achita datoriile către furnizorii de inputuri, iar reluarea unui nou an agricol pare imposibilă. Pe adresa de mail a redacției noastre am primit un mesaj alarmant: „Avem nevoie de ajutor… ajutorul dumneavoastră pentru a ne face auziți! Avem nevoie de APĂ! Este greu ca după aproape un an de muncă să fii lovit de un astfel de fenomen care nu ar fi trebuit să existe în zona noastră, ținând cont că e o zonă înconjurată de ape, dar investițiile lipsesc cu desăvârșire.”

O echipă de filmare AGRO TV se va deplasa la fața locului și vă vom ține la curent cu ce se întâmplă în zona afectată.

  1. Au inceput sa ne ameninte furizori de imputuri cu executri silite se duce de rapa tot daca ne iau utilajele cu ce mai muncim asta e faliment in agricultura daca mai intereseaza pe cineva .

  2. Domnu ministru sa vina aici in baragan in judetu braila sa vada lanurile de porumb parjolite nu sa se duca unde a plouat si sa facut speram ca va lua ceva masuri cu toate ca eu nu mai cred in minuni.

Comments are closed.