VIDEO „Agri Trade Summit” – cea de-a doua ediție a evenimentului dedicat agribusiness-lui, organizat de Agri Trade România

A doua ediție a Agri Trade Summit, evenimentul de Agri Trade al României, va avea loc pe 22 Februarie 2024 la București.

După o primă ediție de succes, Agri Trade Summit 2024 își propune să reafirme rolul strategic pe care îl are România în agribusiness-ul global și să aducă la aceeași masă cei mai importanți jucători din piața dinamică a cerealelor – Fermieri, Traderi, Procesatori și Distribuitori de top.

Agri Trade Summit este un eveniment unic în industrie, combinând panelurile de discuții cu o secțiune extinsă de expoziție.

Teme actuale stringente și cu impact major în agribusiness vor fi dezbătute printr-un dialog complex între analiști reputați, autorități și jucători majori din piața agricolă locală și internațională.

Evenimentul este organizat de AgriColumn și Godmother. 

Pentru mai multe detalii accesați: https://agritradesummit.ro/ 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole