AGRARIA 2017: CIFRE ȘI CONCLUZII

În perioada 6-9 aprilie 2017 la Jucu, în județul Cluj, a avut loc cea de a 23a ediție a Targului Internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie – AGRARIA, cea mai dinamică expoziție în câmp din Transilvania. 

La finalul evenimentului, organizatorii au anunțat cifrele  și punctele forte ale acestei ediții:

▪ peste 28.000 de vizitatori, o creștere de 50% față de ediția precedentă;

395 de firme participante din 15 țări, o creștere de 22% față de ediția 2016;

▪ zonă dedicată demonstrațiilor cu mașini agricole;

spațiu generos dedicat zootehniei – Zootehnica Show

250 de exemplare animale de rasă (bovine, ovine și cabaline), o creștere de 65% față de 2016

AGRARIA a beneficiat și în acest an de parteneriatele traditionale cu NHR Agropartners – Partener Oficial, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca – Partener, Ferma – Partener Comunicare, Agenția Națională pentru Zootehnie ANZ, Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Cluj și Direcția pentru Agricultură a Județului Cluj – Parteneri Instituționali. Cea de-a 23a ediție a fost organizată în colaborare cu AgroTransilvaniaCluster și cu sprijinul Tetarom și a Consiliului Județean Cluj.

ZOOTEHNICA SHOW, noul concept integrat dedicat sectorului zootehnic a reprezentat și în acest an un punct de maxim interes pentru fermieri. Expoziția de animale de rasă, prezentările live, în ring, de animale de rasă, concursuri, bonitare,  licitația de bovine Angus, conferințele și forumurile organizate în parteneriat cu Agenția Națională  Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Agenția Națională pentru Zootehnie-ANZ,  Colegiul Medicilor Veterinari din România, Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Cluj, Someș-Arieș Cooperativa Agricolă, SEMTEST BVN, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Asociația Crescătorilor de Vaci ”Bălțată Românească” tip Simmental, Asociația Aberdeen Angus România și Federația Agricultorilor de Munte ”Dorna” – au contribuit la succesul acestei ediții a expoziției Agraria. Printre participanții în cadrul expoziției de ovine s-au numărat Someș-Arieș Cooperativa Agricolă, Asociația ProOvis, Asociația Ovis, Asociația Ijarul Cluj, Asociația Intermacedonia etc.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole