24 iulie 2021 - 22:23

Aglomeratie mare la Iasi! Oamenii inca se imbulzesc la piata

Piața Nicolina din Iași este una dintre cele mai bine aprovizionate din municipiu. De aceea numărul celor care merg să facă diverse cumpărături este foarte mare. Situația nu pare schimbată nici acum după decretarea stării de urgență. Oamenii se înghesuie, nu respectă recomandările autorităților. Polițiștii păzesc cele două intrări în piață și le explică oamenilor să stea la rând, cu calm.

Se intră câte aproximativ 100 de persoane iar ceilalți așteaptă în afară pieței. La rând nu se respectă distanța iar unii nu poartă nici măști de protecție. Polițiștii fac apel de ordine și spun că vor putea intra cu toții, în piață dar fără a fi aglomerație.
 
Piața Nicolina este o piață care ar putea fi modernizată după cum au declarat reprezentanții municipalității ieșene. Aceștia spun că este nevoie de modernizare.
 
La Nicolina se pot găsi legume, fructe, lactate, ouă, flori, magazine cu amănuntul ce comercializează diverse produse, precum și magazine ale producătorilor locali care comercializează produse din carne sau lactate.
 
Autor: Daria Diaconiuc