AGENTIA DE FINANTARE A INVESTITIILOR RURALE SI-A SARBATORIT MAJORATUL

198

Pe data de 11 decembrie, la sediul Agentiei de Finantare a Investitiilor Rurale din capitala, a avut loc aniversarea a 18 ani de cand a luat fiinta AFIR.

Conducerea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si reprezentanti ai comisiilor pentru agricultura din Parlamentul Romaniei au fost prezenti la manifestare, alaturi de alti reprezentanti ai asociatiilor implicate in domeniul agricol, fermieri si jurnalisti din presa de specialitate.

Adrian Chesnoiu, directorul general AFIR a fost felicitat in numele agentiei pentru intreaga activitate depusa, de catre min. Petre Daea, Alexandru Stanescu si Doina Silistru – presedinti ai comisiilor de agricultura din Camera Deputatilor si Senat si alti presedinti de organizatii si asociatii, care au luat cuvantul.

Prezent la aniversarea AFIR, reprezentantul nostru, Ovidiu Ghinea, a primit in numele postului AGROTV premiul de excelenta pentru sustinerea mediului rural romanesc, ca o recunoastere a colaborarii stranse pe care o avem, in beneficiul tuturor telespectatorilor nostri. Reamintim in acest sens, ca in fiecare marti, emisiunea “Agricultura la Raport” aduce in dezbatere teme legate de accesarea fondurilor europene, raspunzand intrebarilor tutror celor interesati, prin intermediul invitatilor care activeaza in acest domeniu.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult