AFIR vine cu noutăți pentru fermieri la INDAGRA!

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) va participa în perioada 25-29 octombrie 2023 la ediția din acest an a Târgului internațional de produse și echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei – INDAGRA 2023, eveniment desfășurat în Complexul expozițional ROMEXPO din București, anunță instituția într-o postare făcută luni pe pagina oficială de Facebook.

Pe toată durata Târgului, reprezentanții AFIR vor acorda fermierilor informații privind accesarea fondurilor europene nerambursabile și implementarea proiectelor de investiții în agricultură și dezvoltare rurală, finanțate prin Planului Strategic pentru Politica Agricolă Comună 2023 – 2027 (PS PAC 2027).

​ „Participarea Agenției la unul dintre cele mai importante târguri din România, este deja o tradiție pentru noi și reprezintă, totodată, o excelentă ocazie de a discuta cu fermierii și cu solicitanții de fonduri europene pentru agricultură și dezvoltare rurală despre oportunitățile de finanțare care urmează să fie lansate prin intermediul PS PAC 2027 în această perioadă, dar și despre a oferi sfaturi concrete pe baza experienței pe care o avem cu implementarea cu succes a trei programe de finanțare anterioare, SAPARD, PNDR 2013 și PNDR 2020”, a precizat directorul general al AFIR, George Chiriță.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole