AFIR, veste de ULTIMĂ ORĂ pentru toți beneficiarii de fonduri europene!

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a anunțat miercuri că, în contextul aprobării PNS pentru perioada 2023 – 2027, instituția va lansa o nouă pagină de internet.

Noul portal va fi accesibil publicului larg, accesând link-ul www.afir.ro, începând din data de 16.12.2022, dată de la care sunt așteptate opinii, sugestii și observații din partea tuturor beneficiarilor.AFIR

Reprezentanții Agenției precizează că actualul portal, disponibil în continuare pe adresa www.afir.ro, este funcțional și actualizat la zi, astfel că fermierii, procesatorii, antreprenorii și autoritățile publice care derulează investiții finanțate din FEADR vor putea accesa în continuare, fără restricții, toate secțiunile și aplicațiile aferente acestei platforme cu care s-au obișnuit.

„Provocările tehnologice și tendința de digitalizare completă a serviciilor pe care AFIR le oferă solicitanților și beneficiarilor de fonduri europene nerambursabile au scos în evidență necesitatea de a pune la dispoziția publicului un instrument online actualizat la nivelul tehnologic de azi. Proiectul noului portal propune o abordare mai facilă, mai accesibilă tuturor partenerilor noștri, modernă și intuitivă. Suntem una dintre instituțiile publice cu cel mai ridicat grad de digitalizare și acest lucru ne determină să lucrăm constant la îmbunătățirea acestui aspect, noua interfață web fiind doar una din ultimele măsuri concrete pe care le-am dezvoltat”, a declarat George Chiriță, directorul general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

După încheierea perioadei de consultare publică, noul portal al AFIR va înlocui portalul actual la începutul lunii ianuarie 2023.

Toți cei interesați să trimită opinii, sugestii sau observații privind secțiunile și funcționalitățile noului portal au la dispoziție adresa de e-mail consultare@afir.info până la data de 28 decembrie 2022.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole