27 mai 2022 - 02:42

AFIR si ADR au organizat o dezbatere pe tema proiectelor cu fonduri europene

Centrul Cultural „Reduta” din Brașov a fost gazdă, miercuri, începând cu ora 11.00, la o dezbatere despre proiectele europene, atât cele implementate, cât și cu privire la propunerile viitoare.

In acest sens, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR), prin Centrul de informare a cetățenilor Europe Direct Regiunea Centru, alături de Consiliul Județean Brașov a organizat un eveniment dedicat locuitorilor din județul Brașov.

În cadrul evenimentului, potrivit organizatorilor, „s-a discutat despre proiectele și îmbunătățirile de care ne bucurăm cu toții în ultimii ani, prin atragerea de fonduri europene”.

„Pe lângă reprezentanții organizatorilor au mai luat cuvântul oficiali de la Primăria Municipiului Brașov, reprezentanții AFIR – agenția națională ce gestionează fondurile europene în mediul rural, și cei ai POCU – programul european ce investește în formarea și dezvoltarea resurselor umane”, a anunțat Consiliul Județean Brașov.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.