AFIR SE LAUDĂ CĂ A SIMPLIFICAT PROCEDURILE DE ACORDARE A FONDURILOR EUROPENE

AFIR a publicat pe pagina oficiala de internet a institutiei variantele finale ale Ghidurilor solicitantului pentru finanțarea investițiilor agricole din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Autoritatile se lauda ca noile indrumare urmaresc un singur scop-simplificarea accesului la mult rivnitele fonduri europene. Ghidurile sunt valabile pentru sesiunea de primire a proiectelor din anul 2017 pentru exploatații agricole, pomicole inclusiv pentru Delta Dunării, pentru instalarea tinerilor fermieri și dezvoltarea fermelor mici.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Totodată, au fost publicate și Ghidurile finale pentru înființarea grupurilor de producători în sectorul agricol și pomicol Elaborarea acestor norme reprezintă o etapă importantă în ceea ce privește construirea unei abordări noi a relației dintre AFIR și beneficiari, iar propunerile pe care agentia le-a primit în cadrul consultărilor au avut un rol foarte important. Modificările realizate au un singur scop: simplificarea accesării fondurilor!

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole