Comunicat AFIR: Se cere o mână de ajutor din partea fermierilor români

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) îndeamnă fermierii români să participe la studiul realizat de Comisia Europeană privind simplificarea fluxului administrativ pentru fermierii beneficiari ai fondurilor europene aferente Politicii Agricole Comune (PAC).

„Comisia Europeană (CE) a lansat în data de 7 Martie 2024 un chestionar online în vederea colectării opiniilor, direct de la fermieri, cu privire la simplificarea procedurilor și regulilor referitoare la sprijinul financiar acordat în cadrul PAC, precum și cu privire la alte reguli referitoare la sectorul agroalimentar din Uniunea Europeană”, se arată într-un comunicat al AFIR postat marți pe pagina oficială a instituției.

Potrivit reprezentanților Agenției, chestionarul urmărește colectarea punctelor de vedere și opiniile fermierilor cu privire la implementarea PAC și a politicilor asociate.

„Pentru a asigura o mai bună reprezentativitate a opiniilor primite, Comisia Europeană urmărește mobilizarea unui număr cât mai mare de fermieri pentru a participa la completarea chestionarului respectiv”, se precizează în comunicatul AFIR.

Chestionarul este disponibil pe site-ul CE, inclusiv în limba română, și poate fi accesat urmând linkul: 
https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Public_Consultation_EU_Simplification_2024rs_point_of_view_2024

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole