AFIR: S-au epuizat fondurile pentru încă o submăsură din PNDR!

euro333Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) anunţă că fondurile nerambursabile alocate prin submăsura (sM) 4.1a „Investiţii în exploatații pomicole” – sector exploatații pomicole au fost epuizate ca urmare a solicitărilor de finanțare primite on-line pe pagina oficială de internet a Agenției, www.afir.info.
De la deschiderea sesiunii în data de 20 mai 2016 au fost depuse 173 de proiecte de investiții pentru finanţare prin această componentă a sM 4.1a, pentru care s-au solicitat fonduri nerambursabile în valoare de aproximativ 78,8 milioane de euro.
Precizăm că AFIR a primit solicitări de finanțare în limita plafonului de depunere a proiectelor (78.703.277 de euro), respectiv 120% din suma alocată pe sesiune.
După încheierea evaluării de către AFIR, proiectele vor fi selectate în funcție de punctajul obținut la criteriile de selecție de către fiecare proiect în parte, în ordine descrescătoare. Selecția proiectelor se va realiza în limita alocării disponibile pentru această sesiune aferentă sM 4.1a – sector exploatații pomicole, care este de 65.586.064 euro.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole