AFIR lansează în 20 noiembrie o nouă sesiune de finanțare de proiecte în sprijinul fermierilor

O nouă sesiune de finanțare de proiecte venite în sprijinul fermierilor va fi lansată de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) în mai puțin de două săptămâni, se arată într-un comunicat instituției remis redacției AgroTV.

Este vorba despre Intervenția DR 37 – Transfer de cunoștințe, din cadrul Planului Strategic 2023 – 2027, pentru care sesiunea de depunere a cererilor de finanțare se va desfășura în perioada 20.11.2023, ora 09.00 – 22.03.2024, ora 16.00.

În cadrul aceleiași sesiuni se vor depune și cereri de înregistrare a furnizorilor de formare profesională în „Registrul furnizorilor eligibili de servicii de formare profesională”.

Potrivit reprezentanților AFIR, furnizorii de formare profesională interesați de depunerea de cereri de înregistrare și cereri de finanțare se vor înscrie on-line, accesând următorul link: https://depunereDR37.afir.ro.

Alocarea financiară este de 1.800.000 euro, iar domeniile de formare profesională din cadrul intervenției DR 37 – Transfer de cunoștințe sunt următoarele:

– eco-scheme;

- Publicitate -

– cunoștințe în materie de mediu, climă și eficiență a utilizării resurselor în cadrul exploatațiilor agricole.

Durata cursurilor va fi de 3 zile pentru primul domeniu și 5 zile pentru ambele domenii, inclusiv activitățile practice prevăzute, acestea adresându-se fermierilor din România. Pragul de calitate prestabilit este de 50 puncte.

„Participarea cursanţilor în cadrul acţiunilor de formare profesională şi dobândire de cunoştinţe este susținută financiar din FEADR”, se mai arată în comunicatul AFIR.

Aflați multe informații accesând site-ul AFIR la secțiunea „Sesiuni primire proiecte”.

Te-ar mai putea interesa: Ce scheme de sprijin deschide AFIR pe 2 noiembrie și care sunt fondurile disponibile

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole