AFIR: Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri – ultima tranșă de proiecte finanțate!

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a publicat listele cu rezultatele selecției de proiecte pentru finanțarea prin intervenția DR-30 – „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”, etapa 2, componenta montan, sesiunea 01/2023.

Au fost declarate eligibile pentru finanțare 497 de proiecte, având o valoare publică totală de 34.790.000 de euro.

Alte 771 de proiecte au fost declarate eligibile fără finanțare, în timp ce 152 de proiecte au fost declarate neeligibile, la care se adaugă 79 de proiecte neconforme și 6 proiecte au dost retrase, numărul total al proiectelor rămase nefinanțate ridicându-se la 1008.

Puteți consulta raportul de selecție lunar aferent intervenției DR-30 – „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”, etapa 2, componenta montan, sesiunea 01/2023, accesând linkul de mai jos:
https://www.afir.ro/rapoarte/rapoarte-feadr/selectie/ 

Pentru rezultatele selecției de proiecte privind intervenția DR-30 – „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”, etapa 2, component non montan, sesiunea 01/2023, click aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

4 COMENTARII

  1. Prezentați datele concrete care să l ajute pe cel interesat să acceseze acest sprijin….
    Altfel se înțelege că el este preluat și ajutat doar dacă acordă parandărătul către angajații ce ar trebuie înlocuiți de sisteme de inteligență artificială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole