AFIR incepe platile pe Masura “6.3-Dezvoltarea fermelor mici”

Vești bune pentru cei care au depus proiecte anul trecut aferente măsurii 6.3-„„Dezvoltarea fermelor mici”! Solicitanții urmează să își primească banii până la finele anului în curs, fiind aprobați pentru plată aproape toți cei 28 de beneficiari care au solicitat fondurile nerambursabile.

Având în vedere punctajul ușor de atins și rapiditatea finanțării proiectelor, o parte dintre solicitanți au semnat deja contractele de susținere financiară în valoare de 15.000 euro fiecare.

În ceea ce privesc solicitările depuse la AFIR în cursul acestui an de către potențialii beneficiari, aceștia sunt nevoiți să mai aștepte pentru a afla dacă vor primi banii, fondurile disponibile pentru anul în curs epuizându-se la scurt timp după deschiderea sesiunii de finanțare.

Proiectele depuse vizează investiții în sere cu legume, ferme vegetale sau agricole, iar data la care beneficiarii selectați pentru finanțare vor primi banii urmează să fie cunoscută după publicarea rapoartelor de selecție.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult