AFIR: Fonduri NERAMBURSABILE pentru ABATORIZARE in zona montana. Pana la 300 mii €/proiect

Procesatori din zona montană pot depune la AFIR cererile de finanțare pentru abatoare de capacitate mică în zona montană! Fondurile sunt nerambursabile.

„Este o buna ocazie sa facem pasul de la producție la procesare, cu ajutorul fondurilor europene, si astfel, sa oferim produse din carne de inalta calitate, nu doar materie primă.

Puteți primi până la 300.000 €, iar toate informațiile necesare completării și depunerii Cererii de finanțare sunt disponibile în Ghidul solicitantului, publicat pe pagina noastră de internet: https://bit.ly/3jXt49K.”, scrie AFIR, pe pagina de Facebook.

Un pas necesar este sa verificati dacă vă încadrați în zona montană. Anexa 3 la Ghidul solicitantului – Lista UAT din zonele montane este de mare ajutor.

Pentru achiziționarea echipamentelor necesare realizării investiției, consultați Baza de Date cu Prețuri de Referință (BDPR) a AFIR: https://bit.ly/3fdJvLu

- Publicitate -

Aveți la dispoziție aproximativ 13 milioane € până la 31 decembrie 2020.

„Nu așteptați, fondurile alocate se pot epuiza mai repede”, este mesajul AFIR.

Puteți vedea în timp real câte fonduri mai sunt disponibile verificând Contorul PNDR – https://bit.ly/33deRze.

Sursa: AFIR

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole