26 mai 2022 - 18:27

AFIR anunță plăți de 17,6 milioane EURO pentru fermieri

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a efectuat săptămâna trecută plăți în valoare de peste 17 milioane de euro pentru fermieri, procesatori, antreprenori și autorități publice care au contracte încheiate cu AFIR.

AFIR a autorizat și plătit, în cursul săptămânii trecute, fonduri europene în valoare totală de 17,6 milioane de euro (17.568.016 euro) pentru investițiile finanțate prin intermediul PNDR 2020, a transmis agenția într-un comunicat pe pagina oficială de facebook.

„Plățile care intră în conturile beneficiarilor reprezintă un sprijin concret pentru modernizarea agriculturii, pentru dezvoltarea satului românesc. Încurajez fermierii să continue să aplice pentru finanțările prin programele pe care le derulăm. Îi asigur că au tot sprijinul din partea noastră pentru a continua să-și dezvolte afacerile” a declarat Adrian Chesnoiu, ministrul agriculturii și dezvoltării rurale.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.