Adrian Rădulescu: ”Un ministru care nu e în stare să aducă bani la agricultură, să plece acasă”

În ultima vreme, vocile din rândul reprezentanților sectorului agricol din România care îi cer demisia ministrului Adrian Oros s-au înmulțit, mai ales după ce despăgubirile pentru culturile de primăvară afectate de secetă nu au fost plătite.

În emisiunea ”Agricultura la Raport”, președintele Asociației Fermierilor Români (AFR), Adrian Rădulescu și-a exprimat criticile la adresa șefului MADR, despre care spune că ar trebui ”să plece acasă”, deoarece nu își îndeplinește atribuțiile.

”Un ministru care nu este în stare să aducă bani la agricultură, să plece acasă! De ce? Pentru că la agricultură, ministrul nu are alte atribuții. Sectorul este în totalitate privat. El trebuie să lupte cu ministrul de finanțe, cu premierul, cu Parlamentul, și să aducă bani pentru fermieri. Asta este menirea lui. Să spună că n-avem este cel mai simplu”, a spus Adrian Rădulescu.

De altfel, nu este prima dată când președintele AFR îl critică pe actualul ministru. În urmă cu o lună, în cadrul aceleiași emisiuni la AGRO TV, Rădulescu l-a sfătuit pe Adrian Oros să-și dea demisia pentru a-și spăla imaginea.

”Eu l-aș ruga, în numele fermierilor, ca să-și spele imaginea, să-și dea demisia. Ne-a păcălit și anul trecut. V-am spus că diferența pe care nu ne-a dat-o anul trecut la calamitățile la culturile din toamnă n-o s-o mai primim și așa e. (…) N-avem ce să-i facem premierului, de vină este ministrul agriculturii, care a fost și atunci și acum. Să meargă la meseria lui, el e cu câini și cu pisici”, spunea Adrian Rădulescu la sfârșitul lunii martie.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole