Adrian Pintea părăsește APIA! Decizie oficială a premierului!

Adrian Pintea a părăsit, luni, 28 august, funcția de director general al APIA (Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură), printr-o decizie a premierului Marcel Ciolacu prin care a fost numit secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltare Rurale (MADR), după eliberarea din funcție, în aceeași zi a lui Iulian Bucur.

Deciziile de eliberare, respectiv de numire în funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale au fost publicate în Monitorul Oficial.

Adrian Pintea și-a anunțat plecarea de la conducerea Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), după 7 ani de activitate, printr-o postare pe Facebook:

„Am avut deosebita onoare să conduc această frumoasă instituție timp de 7 ani. Timpuri de efort susținut, multe zile și nopți de muncă, multe sacrificii, dar mereu am lucrat cu plăcere, pentru că astfel, am adus APIA, împreună cu dumneavoastră, la cea mai înaltă valoare și performanță. Cu mândrie pot să afirm că astăzi este una dintre cele mai competitive instituții publice din România, cu o echipă puternică și oameni extraordinari. A fost o onoare pentru mine și o mândrie că am fost cel mai longeviv director general din istoria agenției. Acest lucru a fost posibil datorită dumneavoastră și a muncii dumneavoastră! Mă alătur echipei domnului ministru Florin BARBU – ministrul Agriculturii – în calitatea de secretar de stat”, scrie Adrian Pintea pe pagina sa de pe Facebook. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole