Adrian Oros: ”Pietele agroalimentare trebuie sa ramana deschise”

După Ordonanța Militară emisă de Ministerul Afacerilor Interne în urmă cu două zile, mulți se întrebau dacă piețele agroalimentare vor mai rămâne sau nu deschise. AGRO TV a prezentat în premieră decizia Asociației Administratorilor de Piețe din România de a ține deschise piețele agroalimentare, după intrarea în vigoare a Ordonanței Militare.
 
Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a transmis un mesaj clar de susținere a acestei măsuri, spunând că piețele din România trebuie să rămână deschise, cu respectarea procedurilor și măsurilor de siguranță impuse:
 
”Piețele agroalimentare trebuie să rămână deschise respectând procedurile și măsurile de siguranță din supermarketuri!
 
Este important ca producătorii români să aibă unde să iși valorifice producția, iar populația să aibă acces la produse proaspete, sigure și la prețuri corecte. De aceea este necesar ca samsarii, speculanții și falșii producători să nu aibă acces în aceste piețe!
 
Trebuie să înțelegem ca suntem cu toții de aceeași parte a baricadei în acest razboi cu un inamic invizibil și neiertator! Dacă unora li se pare că pot câștiga ceva pe termen scurt, printr-un comportament iresponsabil, pe termen lung putem pierde cu toții!”, este mesajul transmis de Adrian Oros pe pagina sa de facebook.
 

‼️ Piețele agroalimentare trebuie să rămână deschise respectând procedurile și măsurile de siguranță din supermarketuri!…

Publicată de Adrian Oros pe Luni, 23 martie 2020

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole