15 mai 2021 - 21:14

Adrian Oros, intalnitre de URGENTA dupa proiectul de ordin ANSVSA

Ședință de urgență la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, cu privire la Ordinul pentru interzicerea creșterii porcilor în aer liber, dat de ANSVSA în urmă cu câteva zile.

AGRO TV  a publicat ieri prevederile noului proiect de ordin al Președintelui ANSVSA. Astăzi, ministrul interimar al Agriculturii, Adrian Oros, a reacționat, adăugând pe agenda sa de lucru o întâlnire cu conducerea ANSVSA, Colegiul Medicilor și echipa MADR, la sediul ministerului Agriculturii.

Proiectul de ordin a fost prima dată publicat pe site-ul ANSVSA pe 31 ianuarie, după care a suferit două modificări, apoi i s-au adus două modificări, pe 19 februarie, respectiv pe 28 februarie.

AGRO TV vă va ține la curent cu toate detaliile de la întâlnirea de la MADR, precum și evoluția situației PPA în România.

Mai jos, vă prezentăm agenda completă de astăzi a ministrului Oros:

  • 08:00 – Ședință pregătitoare pentru videoconferința cu conducerea APIA din teritoriu privind campania de depunere a cererilor de plată
  • 10:30 – Discuții organizatorice interne
  • 12:00 – Activități în Parlament
  • 14:00 – Întâlnire cu doamnele și domnișoarele din cadrul MADR cu ocazia sosirii primăverii
  • 16:00 – Discuții pe tema Pestei Porcine Africane, Ordinul privind biosecuritatea și gospodăria populației cu conducerea ANSVSA, Colegiul Medicilor și echipa MADR
  • 17:30 – Discuții cu fermierii privind modul de aplicare a strategiei PPA