E RĂZBOI! Adrian Oros, atac după atac la adresa lui Florin Cîțu

Criza politică de la nivel guvernamental se prelungește din ce în ce mai mult, iar haosul se răsfrânge inevitabil și în societate. Deși Guvernul are treburi importante de rezolvat cât mai urgent, politicienii continuă să se răfuiască între ei, iar aceste atacuri sunt vizibile și în mediul online.

Spre exemplu, ministrul interimar al agriculturii, Adrian Oros, lansează atac după atac la adresa premierului demis Florin Cîțu. Nu mai este un secret faptul că relația dintre cei doi nu a fost cea mai bună, atât din cauza faptului că Oros a făcut parte din echipa fostului lider al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, dar și pentru că Florin Cîțu nu ar fi avut o aplecare deosebită către nevoile sectorului agricol.

”Florin Cîțu se contrazice din nou! Ne spune că dușmanii sunt în afara partidului, dar el bate palma cu PSD (adversarul tradițional al PNL). În același timp, sfătuit de urmașii Brătienilor Gigel, Boc și Flutur vrea să dea afară din partid liberalii pe care i-a găsit când a venit in 2016. E clar. Este un plan pregătit minuțios de compromitere și distrugere a Partidului Național Liberal”, a scris Adrian Oros acum câteva zile pe pagina sa de facebook.
Atacurile lansate de șeful MADR nu s-au oprit aici însă. Acesta a criticat din nou conducerea PNL într-un mesaj recent, reafirmându-și susținerea față de Ludovic Orban.
”Etimologia cuvântului CRIZĂ presupune “o alegere” şi nu “o punere în discuţie a unui lucru” sau chiar “o situaţie fără ieşire”. În greaca lui Socrate, de unde moștenim în limbile noastre moderne cuvântul criză, KRISIS însemna “a separa”, “a distinge”, a face o analiză şi a acţiona în consecinţă. Deci a lua o hotărâre, o decizie.
Astfel, criza este un moment decisiv, în care se evidențiază liderii autentici, cu coloană vertebrală. Vedem oare acest lucru în haosul creat de actuala conducere a partidului? Au meritat toate abuzurile și eforturile acestora de a-l debarca pe Ludovic Orban, singurul lider politic care ar fi putut evita situația în care ne aflăm? Aceste întrebări ar trebui să fie o temă de reflecție pentru toți membrii Partidului Național Liberal!”, a mai scris Adrian Oros.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole