Adrian Chesnoiu s-a întors la șefia agriculturii! Ce funcție a preluat fostul ministru

Fostul ministru al agriculturii și dezvoltării rurale, Adrian Chesnoiu, a preluat din nou o funcție de conducere în agricultura românească. Acesta s-a întors în funcția de președinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, după ce fostul președinte, Florin Barbu, a preluat scaunul de la MADR.

Deputatul PSD a mai condus Comisia de Agricultură de la Camera Deputaților până în decembrie 2021, după care a devenit ministru al agriculturii în guvernul Nicolae Ciucă.

Chesnoiu și-a dat demisia de la șefia MADR în 23 iunie 2022, ca urmare a acuzațiilor de corupție din partea Direcției Naționale Anticorupție (DNA). Pe 7 decembrie 2022, DNA l-a trimis în judecată pe Adrian Chesnoiu pentru abuz în serviciu și instigare la permiterea accesului unor persoane neautorizate la informații ce nu sunt destinate publicității.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole