27 mai 2022 - 02:48

Adrian Chesnoiu, mesaj tranșant pentru fermieri: ”Nu vă mai dușmăniți între voi”

Aflat într-o vizită de lucru în județul Hunedoara, ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Adrian Chesnoiu, a stat de vorbă cu fermierii din zonă, răspunzând la mai multe probleme punctuale ridicate de aceștia. În cadrul dialogului, șeful MADR le-a transmis un mesaj de unitate fermierilor, asigurându-i în același timp că fondurile din noul Plan Național Strategic 2023-2027 au fost împărțite echitabil.

”Am avut o întâlnire cu ciobanii, cu crescătorii de ovine, și le-am spus: nu vă mai dușmăniți între voi. Nu mai luptați fermierul mic cu fermierul mare. Nu mai luptați crescătorul de animale cu cel din vegetal, oaia cu vaca, porcul cu pasărea. Avem toți același interes. Eu am marele avantaj că nu sunt nici inginer agronom de vegetal, nu sunt nici inginer zootehnist, nici horticultor, nu am afaceri în agricultură și am obiectivitatea necesară să pot să analizez lucrurile imparțial.

Atitudinile în care un sector e mai important decât altul ne fac rău. Toate sectoarele de activitate sunt importante pentru mine, ca ministru al agriculturii, și trebuie să aducem echilibrul necesar, ca să trecem peste problemele acestea. Nemulțumiți vor fi întotdeauna”, le-a transmis Adrian Chesnoiu fermierilor.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.