Adrian Chesnoiu (MADR) anunță buget SUPLIMENTAR pentru plata SUBVENȚIILOR

Noul ministru al agriculturii, Adrian Chesnoiu, s-a apucat deja de treabă și anunță că sumele pentru unele subvenții acordate fermierilor vor fi majorate la rectificarea bugetară. Potrivit noului șef MADR, cel mai important lucru este asigurarea necesarului pentru plata subvenţiilor la motorină şi în zootehnie.

„Cel mai important lucru pentru Ministerul Agriculturii este să asigurăm la rectificarea bugetară de astăzi necesarul pentru plata subvenţiilor la motorină şi în zootehnie, pentru ameliorare, şi tot ce mai avem nevoie în acest sector. (…) Ceea ce am solicitat de la Ministerul Finanţelor este să ne suplimenteze întreaga valoare pe capitolul de subvenţii astfel încât să plătim motorina şi subvenţiile în zootehnie. Acesta este primul pas”, a declarat Adrian Chesnoiu într-un interviu acordat Agerpres.

Potrivit unei precizări ulterioare făcute de ministrul agriculturii pe pagina sa de facebook, bugetul pentru subvenții va fi suplimentat cu 200 de milioane de lei, astfel încât sumele necesare sprijinului pentru motorină și pentru susținerea sectorului de ameliorare în zootehnie să fie asigurate.

”Mă voi asigura totodată că bugetul Agriculturii pentru anul viitor va fi unul consistent, iar toți banii vor fi utilizați pentru susținerea fermierilor români și a produselor românești”, a mai subliniat Chesnoiu.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole