„Adoptă un țăran” organizează o petrecere câmpenească în Brașov

tarancutaInițiativa „Adoptă un țăran” se mută din online în offline organizând „prima petrecere câmpenească (sau brunch, în termeni universal acceptați) din anul 2016, în Brașov, pe 11 iunie”. „Vă invităm astfel să ne delectăm împreună, pe săturate, cu produse proaspete de la țăranii noștri dragi, ce vor pregăti cu multă dragoste bucate alese pentru noi toți, cei ce dorim să ne redescoperim rădăcinile strămoșești și să ne învăluim în binecuvântarea tradițiilor și valorilor autentice românești”, anunță organizatorii.
„Începem la ora 11:00 fix într-o grădină ruptă din povești, la adresa Constantin Lacea numărul 4 (Școala Democratică). Încheiem spre seară, când terminăm prezentările din program și bunătățile de pe mese. Ne bucurăm de masa bogată, încărcată cu bucate și băuturi naturale, stăm la povești, ne cunoaștem și ne odihnim pe țoluri, între ghirlande de usturoi și flori de câmp. Coasem ii alături de frumoasele doamne ce organizează „Șezătorile la Brașov” și ascultăm povestea semnelor cusute, direct din bogăția sufletească a celor mai pricepute făuritoare de cămăși populare. Ascultăm acorduri românești și ne bucurăm de muzici autentice, special compuse pentru petrecerile românești, de artiști de seamă ai Brașovului. Aflăm cum se întreține o gospodărie de subzistență, având ca invitat un țăran autentic foarte drag nouă, a cărui identitate o vom păstra surpriză, pe post de cireașă de pe tort. Ascultăm poveștile cu tâlc ale celor ce au inițiative similare, însă și ale țăranilor ce au eticheta de bio. (Integral pe bizbrasov.ro)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole