ADEVĂR CUMPLIT! 70% DIN FRUCTELE ȘI LEGUMELE PE CARE CONSUMĂM SUNT TRATATE CU SUBSTANȚE CHIMICE INTERZISE

Clasamentul anual al celor mai pline de pesticide fructe si legume este alcatuit de organizatia nonguvernamentală Environmental Working Group’s din SUA, si este aspru criticata de producatori. Acestia din urma sustin ca dozele de pesticide sunt sub limita de pericol pentru sanatate şi ca beneficiile consumului de fructe si legume depasesc riscurile.

De fiecare data cind E W G isi anunta rezultatele cercetarilor legate de pesticidele aflate in alimente iese scandal. Reprezentantii marilor concerne producatoare de fructe si legume critica vehement rezultatele anuntate, dar ocolesc raspunsul cind aceasta organizatie neguvernamentala anunta ca, atentie, din 35.000 de mostre de legume si fructe testate- 70% erau contaminate.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Pesticidele rămân în fructe şi legume chiar dacă acestea sunt bine spălate Mai mult de 98% din probele de căpşuni, spanac, piersici, nectarine, cireşe şi mere au iesit pozitive la teste de depistarea a cel puţin unui tip de pesticid. Pe o singură mostră de căpşuni s-au evidentiat 20 de tipuri diferite de pesticide, practic anul trecut fiind numero uno dintre hai sa le spunem plastic fructele otravite.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

În acest an, americanii neguvernamentali spun ca perele şi cartofii sunt nou intrate în listă, iar clasamentul nefast arata in felul urmator. 1.Căpşuni 2.Spanac 3.Nectarine 4.Mere 5.Piersici 6.Pere 7.Cireşe 8.Struguri 9.Ţelină 10.Roşii 11.Ardei gras 12. Cartofi 13.Grapefruit E drept ca halatele albe de la E W G nu spun sa nu mai consumam aceste fructe si legume pline crescute cu tot felul de elemente din tabelul lui Medeleev combinate intre ele, dar ne indruma sa cautam produsele bio.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Reprezentanţii Departamentului pentru Agricultură din SUA au declarat că aceste reziduuri de pesticide sunt sub nivelul de toleranţă şi nu prexintă niciun risc pentru sănătatea consumatorului.
E bine de reamintit ca timp de mai bine de 40 de ani, official s-a spus ca fumatul nu reprezinta niciun pericol pt organism, dupa care meandrele concretului i-au facut sa se razgindeasca. La fel si cu mincare fast food, ca sa nu mai vorbim de multitudinea de medicamente dovedite in timp adevarate capcane ale mortii.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole