ACVBR SIM lansează un nou proiect pentru crescătorii de BOVINE! Ferma de testare după descendenți

Asociația Crescătorilor de Vaci Bălțată Românească Tip Simmental (ACVBR Sim) lansează un nou proiect pentru crescătorii de bovine!

”Felicităm primii fermieri care beneficiază de proiectul ACVBR Sim privind achiziția vițeilor, la preț de 5 euro/kg + TVA. Puteți beneficia și dumneavoastră de acest program, prin respectarea condițiilor de achiziție conform celor de mai jos. Vă așteptăm!
 
Societatea de ameliorare lansează proiectul “Ferma de testare după descendenți”. Proiectul își propune achiziția de viței, masculi și femele, născuți din vacile Bălțata Românească însămânțate cu taurii de la care asociația distribuie msc cu titlu gratuit sau achiziționat de la Semtest Craiova;
 
PREȚ de achiziție: 5 euro/kg + TVA
Condiții de achiziție:
1. confirmarea paternității și maternității la vițelul care urmează a fi achiziționat;
2. vârsta între 1-3 luni;
3. greutatea minimă 100kg.
 
Proiectul va funcționa continuu, pentru toți taurii de Bălțată Românească pe care ACVBR Sim îi deține în semtest. Proiectul se adresează fermierilor înscriși în Registrul genealogic al rasei Bălțată Româneasca și care au primit/achiziționat msc de la asociația ACVBR Sim.”

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole