Acțiunile Agroland au fost listate la Bursa de Valori București

Agroland Business System S.A. anunță listarea pe Bursa de Valori București, unde începând de astăzi, 1 martie 2021, acțiunile companiei vor fi admise la tranzacționare pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (SMT), Sectorul Titluri de Capital, Categoria Premium.
 
Agroland are în plan continuarea expansiunii la nivel național, prin extinderea noului concept de magazine Agroland MEGA – unde sunt comercializate produse de hobby farming, îngrijirea animalelor de companie și grădinărit – în cât mai multe orașe mari ale țării. Mărirea rețelei se va reflecta și pe piața de capital, prin creșterea valorii companiei la bursă, pe măsură ce aria de acoperire a rețelei comerciale și vânzările se vor majora. Horia Cardoș, fondatorul rețelei, a declarat că își dorește să finanțeze parțial această creștere prin emisiuni viitoare de acțiuni și/ sau obligațiuni.

Agroland este cel mai mare lanț de magazine din România specializate pe segmentele de grădinărit, îngrijirea animalelor de companie și hobby farming. 

Mai multe informații veți regăsi în scrisoarea adresată investitorilor, de Horia Cardoș, fondatorul și directorul general al Agroland, aflată aici sau mai jos în corpul articolului.

 

SCRISOAREA CĂTRE INVESTITORI

Stimați investitori,

Îmi face mare bucurie să vă împărtășesc că am atins o mult-așteptată etapă finală în drumul Agroland Business System S.A. către listarea pe Bursa de Valori București: de luni, 1.03.2021, acțiunile companiei vor fi admise la tranzacționare pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (SMT), Sectorul Titluri de Capital, Categoria Premium. 

Vă mulțumim pentru încrederea acordată până acum și pe care suntem hotărâți să v-o reconfirmăm în continuare, cu fiecare acțiune pe care o vom întreprinde în direcția dezvoltării business-ului nostru. Nu ne-am propus să fim doar prezenți pe piața de capital, ci să punem bazele unui parteneriat îndelungat cu investitorii, cărora să le aducem randamente cât mai bune, în schimbul capitalului financiar și de încredere pe care ni-l acordă. 

Din această perspectivă, a expansiunii companiei, drumul nostru împreună de-abia începe, căci ne dorim să aducem noul concept de magazin Agroland MEGA, cu produse de hobby farming, pet care și gardening în cât mai multe orașe mari ale țării. Extinderea rețelei se va reflecta și pe piața de capital, prin creșterea valorii companiei la bursă, pe măsură ce aria de acoperire a rețelei comerciale și vânzările noastre vor crește, iar noi ne dorim să finanțăm parțial această creștere prin emisiuni viitoare de acțiuni și/ sau obligațiuni.

De curând, am inaugurat primul magazin MEGA din 2021, situat la nord de București, în Afumați, în urma unei investiții greenfield de 500.000 de euro. Această unitate deschide o serie de opt pe care dorim să le avem funcționale în acest an, inclusiv una în sud-vestul Capitalei, la Bolintin-Vale. 

Suntem prezenți pe o piață cu potențial ridicat de creștere, care s-a dovedit ferită de perturbările activităților economice generate de criza de sănătate publică care ne afectează de aproape un an. Pentru a înțelege mai bine direcția în care mergem, cred că este suficient doar să vă exemplific prin faptul că vechiul magazin Agroland din Afumați, situat foarte aproape de cel actual, avea doar 70 de metri pătrați și câteva sute de produse, pe când noul Agroland MEGA are 600 de metri pătrați și peste 3.000 de produse.

Pe baza experienței noastre în retail, de peste două decenii, am înțeles încotro merge piața și am căutat cele mai bune soluții pentru a satisface nevoile oamenilor. Tot mai mulți locuitori din România, chiar din mediul urban, sunt interesați de o viață sănătoasă, își găsesc plăcerea în prepararea hranei din ingrediente cultivate de ei, sunt încântați de a crește flori, pe balcon sau la curte, și caută a le oferi cele mai sănătoase opțiuni de hrană animalelor de companie. 

Magazinele MEGA aduc aproape de tot mai mulți oameni aceste produse care le oferă posibilitatea să să bucure mai deplin de viață. Este o tendință deja clară în alte state europene, care a prins rădăcini și în România, s-a accentuat în ultimul an, grație generalizării practicii muncii la distanță, și care va crește în continuare. 

Trendul este bine conturat, Agroland Business System are o echipă bine sudată care poate valorifica această oportunitate, iar acum avem un nou partener – investitorii de la BVB. Câtă vreme avem parteneri de afaceri de 15-20 de ani, ne dorim să construim și cu acționarii noștri un parteneriat pe termen lung, bazat pe transparență, onestitate și motivare, care să contribuie la creșterea rapidă și sustenabilă a Agroland, în interesul comun al acționarilor săi. Sunt convins că vom face lucruri foarte frumoase împreună.

 

Vă mulțumesc încă o dată pentru încrederea acordată și vă doresc investiții profitabile! 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole