ACȚIUNI DE COMBATERE A EVAZIUNII FISCALE ÎN COMERȚUL CU ALIMENTE

În perioada februarie-decembrie 2017 se desfășoară Planul de măsuri comun AGRO-Alimentare 2017, care cuprinde activități de colaborare interinstituțională desfășurate de către: Inspectoratul General al Poliției, Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală precum și Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Bistrița-Năsăud.

Scopul principal al acțiunii este combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerțului cu mărfuri alimentare (carne, produse din carne congelată, ouă, lapte, miere, legume-fructe și altele) provenite din import sau din achiziții intracomunitare, protejarea bugetului consolidat al statului, precum și protejarea sănătății populației împotriva comerțului cu produse alimentare neconforme.

În perioada 20 februarie -24 februarie 2017 reprezentanții DSVSA-BN împreuna cu cei ai IPJ-BN, au efectuat controale în 2 piețe agroalimentare si la un număr de 12 unități de comercializare a legumelor și fructelor de pe raza județului Bistrița-Năsăud și au aplicat un număr de șase sancțiuni contravenționale în cuantum de 3.600 lei, în conformitate cu HG 984/ 2005 cu modificări și completări ulterioare.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole