ACȚIUNE DE ÎMPĂDURIRE ÎN JUDEȚUL BISTRIȚA NĂSĂUD

Comuna Budesti din Bistrita-Nasaud este, intr-un fel, o favorita a sortii. Dupa ce au disparut padurile din zona, din motive pe care nu le prezentam acum, asociatii neguvernamentale ajutate de voluntari au inceput sa replanteze hectar dupa hectar.

 

O astfel de actiune este anuntata si la sfarsitul acestei saptamani, unde mii de puieti vor incepe sa fie puncte de plecare pentru renasterea padurii Nasaudului. Sâmbata, voi, nasaudenilor, nu va faceti program. Luati legatura cu cei de la organizatia CLUBUL LEILOR DIN BISTRITA, care vor sa extinda padurea tânără plantata pe doua hectare în urma cu doi ani. Acum au pregatiti 4.500 de puieti pentru inca un hectar. Proiectul a demarat in parteneriat cu Tasuleasa Social, intr-o zona arida a localitatii Budesti.
Cu un istoric de peste 16 ani, Asociatia Tășuleasa Social a dezvoltat proiecte de voluntariat în domenii extinse, de la educația cu privire la mediul înconjurător, la promovarea unui stil de viață activ și educația civică a tinerelor generații. Principalele proiecte Tășuleasa Social sunt: acțiuni de împădurire împreună cu voluntari, tabere de copii în campusul propriu, Școala de Mers pe Munte, Maratonul Via Maria Theresia, Camionul de Crăciun sau proiectul Ziua Bună.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole