ACR: OFICIALIZAREA STATULUI ROMÂNIEI DE ȚARĂ FĂRĂ PESTĂ PORCINĂ DESCHIDE PERSPECTIVE PENTRU EXPORTUL DE CARNE

Asociaţia Română a Cărnii și-a exprimat printr-un comunicat de presă, satisfacția cu privire la decizia luată în cadrul Adunării Generale a Organizaţiei Internaţionale pentru Sănatate Animală (OIE), care se desfăşoară în această săptămână la Paris, de a include România pe lista oficială a statelor libere de pestă porcină clasică.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

„Asociaţia Română a Cărnii apreciază şi felicită pe preşedintele  ANSVSA dr. Geronimo Brănescu şi echipa sa, pentru profesionalismul de care au dat dovadă în ultimii 10 ani, în a demonstra forurilor internaţionale că  România este o ţară liberă de pestă porcină clasică”, se arată în documentul citat.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Recunoaşterea oficială a României, ca ţară liberă de pestă porcină clasică, este cu atât mai importantă cu cât în scurt timp devine operaţional și Programul „Carne de porc din fermele românești”, pentru care Ministrul  Agriculturii, Petre Daea, a transmis deja notificarea la Bruxelles.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Oficializarea României ca ţară liberă de pestă porcină creează premizele ridicării restricţiilor privind exporturile de carne de porc pe pieţe terţe,  cum ar fi  SUA, Canada, Mexic, Japonia si Coreea.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole