Achim Irimescu (MADR):Am pregătit un pachet de măsuri pentru a convinge tinerii să se întoarcă în România

irimescu_2febDupă ce premierul Dacian Cioloș a anunțat că pregătește un program cu ajutorul căruia să îi convingă pe românii plecați la muncă în străinătate să se întoarcă în România, și ministrul Agriculturii Achim Irimescu a vorbit despre procesul în care este implicat pentru găsirea unor soluții cu ajutorul cărora să fie creat un cadru propice pentru tinerii care vor să lucreze pentru țara lor.
Acesta a spus că este conștient de faptul că românii care se vor întoarce vor avea pretenții mai mari legate de infrastructură, dar este convins că un proiect bun poate fi un început pentru toți.
„Am pregătit un pachet pentru a încuraja tinerii să se întoarcă în România. dar trebuie să avem un pachet, ca să avem ce le oferi acestora, dacă se întorc acasă”, a spus ministrul.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

2 COMENTARII

 1. Hai sa-i ajutam pe toti tinerii fermieri.
  Acest ministru ma duce cu vorba ca se intalneste cu delegatia ASOCIATIEI TANARUL FERMIER, dar a auzit ce vrem sa-i propunem si impresia mea este ca nu corespunde cu „lista bruxelleza”.
  Am tineri in organizatie care s-au intors in tara acum 2 ani fiind pacaliti ca pot accesa sub-Masura 6.1 – Instalarea tanarul fermier, iar cand a aparut ghidul aceste sub-Masuri au constatat ca trebuie sa ai deja exploatatia constituita si inregistrata la APIA/ANSVA.
  In acelas mod vor fi pacaliti si acum tinerii care lucreaza in strainatate sau vor fi discriminati aceia din tara care ii platesc acum salariul Dlui. Ministru.
  Apropo Dle. Ministru, mai avem voie sa producem lapte in aceasta tara?
  Noi ATF-ul, propunem de 5 ani infiintarea Ministerului Dezvoltarii Rurale, asa putem aduce fondurile de la Ministerul Dezvoltarii Regionale sa dezvoltam in mod unitar si bine planificat a infrastructurii rutiere si a celei de apa, gaz si canalizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole