Achim Irimescu (MADR): Vrem să facem o bursă de animale

irimescu_vaideeniPrezent la un eveniment pentru zootehnişti, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu a anunţat că se doreşte alinierea la comerţul modern, electronic, în sector. 
El a subliniat că şi oierii din România ar trebui să îşi câştige locul meritat şi  că piaţa europeană de carne de oaie ar putea fi acoperită de produse româneşti.
„Sper ca în anii viitori să avem o organizare și mai bună în sectorul creșterii animalelor și să reușim să facem și o bursă de animale, sa ne aliniem la comerțul modern, cel electronic. Îmi doresc ca satul nostru să redevină ce a fost odată în acest domeniu iar crescătorii noștri de ovine să își câștige locul meritat la nivel european. Mi-aș dori ca tot acel deficit de carne de ovine de la nivel european să fie acoperit din producția românească”, a declarat ministrul Achim Irimescu.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole