ACEBOP a decis implicarea in elaborarea PNS 2021-2027

In data de 27.06. 2019, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale prin Direcția de Dezvoltare Rurală – Autoritatea de Management pentru PNDR, a lansat procesul de selectare a partenerilor in vederea constituirii grupurilor de lucru tematice pentru elaborarea Planului Național Strategic (PNS) 2021-2027, inițiativă pe care am primit-o cu mult interes, impreună cu toți membrii noștri din filiera cărnii de porc, pasăre și a  sectoarelor de bovine și ovine carne.

Vă informăm faptul că Asociația Crescătorilor și Exportatorilor de Bovine, Ovine, Porcine din România, impreună cu Asociația Crescătorilor de Suine Autohtone Mangalița și Bazna, in baza protocolului de colaborare inițiat in urmă cu o lună, au depus documentele corespunzătoare procedurii de selecție pe adresa de e-mail parteneri.pns@madr.ro in data de 18.07.2019 și astăzi la registratura M.A.D.R.,  sub nr. 63157/23.07.2019.

Scrisoarea de intenție are in vedere trei grupuri de lucru, respectiv:

  • Agricultură – sector
  • Industrie alimentară.
  • Siguranță și securitate alimentară.
Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult